duminică, 3 iunie 2012

BlackOpal64 a fost lansat

 Concept:

A oferi un sistem de operare care sa vizeze si sa atraga noi utilizatori catre Linux sau pc in general.Un sistem usor de instalat si folosit,cu programe sau aplicatii preinstalate de care majoritatea userilor au nevoie pt folosirea zi de zi,cel putin.
 Oz Unity 3.0-Black Opal 64 este bazat pe recentul Canonical Ubuntu 12.04 LTS.Acesta este un long term support-suport pe termen lung,5 ani in cazul de fata.

 Credit:

Aceasta este o munca colaboratoare a celor de la comunitatea Ultimate Edition Oz .

MD5Sum: 9e29f16600b4dcdbd074bda4a3444be4

Requirements:
64 Bit Architecture Computer
1Gb Ram (minimum)
13Gb Available HDD
Video Accelerator suggested but not essential.


Download Black Opal 64




   Si acum ca niste observatii personale BlackOpal64 este distro-ul care a reusit pana la urma ce nici Ubuntu 11.10 si 12.04 LTS n-au reusit de la inceput,sa ma faca sa-mi placa si sa devina desktopul meu de fiecare zi,unity 3D.
 In ultimul timp am ajuns singur la concluzia ca orice alt desktop environment sau window manager as instala si folosi,ma trezesc ca ma intorc imediat de fiecare data tot la unity 3d.




1 comentarii:

Anonim spunea...

n-am auzit pina acum de acest distro! cine sint? nu i-am gasit nici la distrowatch. cum este cu xfce? merg programe de la gnome sau kde? am probat lmde dar acolo am gasit de exemplu audacity 1.3 cind exista varianta 2. am cautat-o dar n-am dat de ea. tot caut un linux dar nu gasesc nimic care sa-mi convina in primul rind pt ca nu am soft actual. vad ca toti pierd timpul cu sistemul si uita ca acesta este doar o platforma pt soft si daca lucrezi ceva nu vezi acel sistem. ma tot bat la cap cum il pot configura dar nu gasesc asta interesant din simplul motiv ca pe mine ma intereseaza softul de care am nevoie si nu sistemul pt care nu vreau sa pierd timp cu nici un fel de configurare. mi-ar fi placut ceva din debian ca lmde dar vad ca stau prost la capitolul soft. mereu dai peste editii vechi ale diferitelor programe. in win chestia asta nu se pune de exemplu. mint cu mate este o aiureala cu termen scurt de functionare. nici nu inteleg de ce pierd timpul cu asa ceva! cinnamon nu merge bine. poate cindva in viitor. kde se impiedica cam des. ramine ceva pe xfce despre care stiu f putin de aceea ti-am pus intrebarea daca am soft suficient pt el. chestia cu maretele comunitati de prin linux este mai mult propaganda. rar cind raspunde cineva si atunci o face un spalat pe creier vestic care oricum nu stie de capul lui. romani cu linux sint putini. sper sa-mi raspunzi pt ca nu vad prea multa miscare pe aici!

 
back to top