sâmbătă, 15 mai 2010

Ultimate Edition 2.6 Gamers si 2.7
















In curand pe acelasi site vor fi lansate si noile versiuni Gamers 2.6 32/64bit pt gameri cat si 2.7 32/64bit care va avea de aceasta data mai multe desktop environments:Gnome2.30,KDE 4.4.2(Kubuntu),XFCE 4.61(Xubuntu),LXDE(Lubuntu)si Openbox 3.4 WM chiar,toate all in one selectabile din login window-sessions.
Stay tuned! ;)
Ultimate Edition Gamers 2.6 32 si 64bit
Download link:
Ultimate Edition 2.7: .

1 comentarii:

Mihail Buzarin spunea...

Hai noroc!
Eu am folosit Linux Mint 7 pina la Linux Mint 9(ultima gaselnitza, deh).
Insa cred ca e o problema cu driverele pentru Atheros wifi ( Linux Mint e instalat pe un Acer Aspire One).
De fiecare data cind incerc sa mut directoare in retzea ( sa zicem cu ssh ) sau sa aduc fisiere din Internet...ma deconecteaza de la router in draci pe masura ce viteza de download creste.
Spune-mi daca ai aceeasi problema cu Ultimate pe wifi!
Daca download-ul se mentine in jur de 200-300 KB/s merge bine ! Daca creste viteza sa zicem 2-3 Mb/s, , download-ul ingheatza si ma deconeteaza de la router. Nu se reconecteaza pina nu opresc sau pun pauza la download.
Daca incerc sa aduc directoare mari cu ssh de pe serverul meu in laptop....am murit , fratzica! Aduce cam 90-100MB din respectivul director si ingheatza! Fenta si mai nasoala e ca daca ingheatza download-ul ...s-a dus dracului si conexiunea la retzea si fara restart brutal nu se poate.
Spune-mi daca Ultimate are aceleashi proaste obiceiuri ca Mint 9 . Se pare ca Mint 9 moshteneste chestia asta de la Ubuntu 10.04.

 
back to top