vineri, 24 septembrie 2010

ULTIMATE EDITION 2.8 BETA X86
A aparut de cateva zile deja si versiunea bazata pe Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat x86 doar insa inca cu multe buguri.Ruleaza bine in mod live insa nu se recomanda deloc instalarea pe hard disk mai ales pe o masina de productie.
Download.
Edit: Update Noiembrie/Decembrie 2010: Tot de aici puteti descarca deja si Ultimate EDition 2.8 Final cat si recentul Gamers Edition 2.8 x86_64 chiar si acum si Ultimate Edition 2.8 Lite bazat pe Lubuntu 10.10 Maverick Meerkat pt cei cu sisteme mai vechi si low resource,scuze de intarziere.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am instalat in live pe un stick iar mai apoi pe un sd card Ultimate edition. Nu m-am putut insa obisnui deloc cu stilul sau morbid, de parca este rupt dintr-un scenariu de groaza, (poate unde mi-e destul ca sint pesimist!). Se misca insa al naibii de bine! Doar la Linux Bery am mai intilnit asta, Insa si acea distributie este mult prea "orientala" pentru gustul meu. Trebuie sa recunosc insa ca este o distributie reusita. Pentru cei care indragesc aceasta stil este o alegere nimerita. Eu unul prefer sa ramin pe Linux Mint. Pina la urma impartasim un fond comun. Multumiri celor de la Ubuntu!

Anonim spunea...

Vreau sa stiu si eu daca este posibila instalarea pe o partitie windows, la fel ca WUBI ?

 
back to top